BİTLİS / GÜROYMAK - Mehmet Akif Ortaokulu

Nis

Küçükler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Beyzanur AKAY  sol kol 30 kg da Türkiye 3.sü olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimiz Gazi BAŞ'ı tebrik ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

ÖĞRENCİLERİMİZ İL GENELİ DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

Ara

2023/ Aralık ayının örnek öğrencilerini tebrik ederiz.

Ara

Değerler Eğitim Kulübü öğrencileriyle ayın değeri konusu olan 'Yardımseverlik ve Merhamet' konusuyla alakalı öğrencilerimizin yaptığı kedi evi ve kuş evlerini sokaklara bırakarak soğuk havalarda onların korunmasına katkı sağladık. Öğrencilere merhamet hadisleri anlatılarak bilinçlenmeleri sağlandı.

Ara

8.sınıf öğrencileri ve öğretmenlerimiz ile Özel Eren Fen ve Teknoloji Lisesini ziyaret ettik.

Bizi karşılayıp okulu gezdiren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum.

Ara

İlimizde düzenlenen Bilek Güreşi Müsabakasında öğrencilerimiz dereceye girmiştir.

Ara

Okulumuzun Kasım ayı örnek öğrencilerini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz 7/C Sınıfınfı öğrencilerimizden Ezgi Şermet 10 Kasım şiir yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur. Ögrencimizi tebrik ederiz.

100. yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

eTwinning Projemiz: İngilizce ile Zaman Yolculuğu ( Time Travel with English)

10 Türk,   2 Azerbaycan,  1 Makedonya,  1 Romanya,   1 Hırvatistan,   1 Portekiz,   1 Gürcistan,   1 Bulgaristan,   1 Litvanya,   1 Ürdün yabancı ortaklı projenin katılımcıları; okulumuz öğretmenlerinden Sıla ŞUKUT ve Kübra ERDEM. Proje amacı; öğrencilere geçmişten geleceğe günlük hayatta kullanılan kelimeleri tek bir bağlam içinde farklı aktivite ve oyunlar ile öğretmektir. İngilizceyi daha etkili ve güvenli bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak bu proje ile daha başarılı ingilizce iletişim kurabileceklerdir. Projeye katılacak öğrenciler ingilizce dil becerilerini geliştirirken web 2.0 araçlarını kullanacaklardır.